Jumping Bytes and Hopping Bits
the church of tech
Menu

Modele de verighete din aur bvlgari February 19, 2019

Buna ziua tuturor, am fost Poutine sceptique inainte sa folosesc un magazin Virtual pentru cumpararea inelului de logodna, pentru ca dupa cum stiti suntem in Romania si serviciile de obicei sunt slabe Dar uitandu-ma in Orasul meu dupa un Inel de logodna (IASI) nu am reusit sa gasesc ceva placut si am zis “MERG PE incredere”. Apoi a urmat sa FAC comanda de inel cu diamant, dupa cateva zile acesta a ajuns si vreau sa va spun ca au fost profesionali si totul a decurs bine servicii placute produse de calitate, recomand sa folositi acest Magazin cu incredere si ca o Nota de SUBSOL , AM crezut ca toate mesajele de aici sunt facute de aceasta Firma pentru a incuraja cumpararea produselor dar nu este ASA deoarece in acest moment ma VAD si eu spunandu-mi parerea la randul meu. Numai bine, sa fiti fericiti! Vineri dimineata am primit comanda pe care v-am facut-o pentru inelul de logodna si este chiar mai Frumos decat am crezut. Sunt foarte joyeux de Alegerea pe care am facut-o. Am fost foarte nesigur dans un comanda PE Internet un produs atat de important, Dar numai la DVS. am gasit ce mi-am Dorit. Site-ul usor de folosit mi-a permis sa l`ACPPU exact ce mi-am Dorit. Tot ce pot sa va spun este ca bijuteria mi-a placut foarte mult. Este exact cum ma asteptam. Personalul este PROFESIONIST, atat consilierii de vanzari, cat si consilierii DIN magazinul FiresQ. Bijuteria a venit chiar mai repede si pretul mi s-a parut unul foarte bun, in comparatie cu Alte Diamante cu aceleasi caracteristici de PE Piata. En rand Primul comme dori sa va multumesc pentru operativitate.

Inca de la prima vizita pe site-ul dumneavoastra am fost captivat de Modul in care produsele erau prezentate si de posibilitatea de a combinaison diferite Pietre PE diferite inele sau verighete. Totodata informatiile de Care un potentiel cumparator are nevoie Sund expliquer in amanunt, in ASA fel INCAT am stiut ca nu mai trebuie sa l`ACPPU in alta parte. Dupa ce am primit inelul comandat am fost multumit si convins 100% ca am facut Alegerea corecta. Comme dori sa multumesc tuturor celor cu care am 08h7 contact si celor care au de la grija ca Transportul sa fie efectuat dans siguranta. Si multumesc dans mod spécial pentru ca PIESA pe care am primit-o, un fost chiar mai buna decat am crezut. Abia astept sa Vina momentul pe care mi l-am Propus pentru ai oferi bijuteria iubitei Mele. Dans legatura cu achizitia pe care am facut-o de la dumneavoastra pot sa filé ca serviciile pe care le oferiti ant un nivel Mare de profesionalism: * Informile Care se gasesc pe site sunt suficiente pentru a raspunde tuturor intrebarilor. * Serviciul de Call Center s-a dovedit un partener fi un dans luarea deciziei. * Durata realizarii produsului si livrarea lui a fost mult mai mica decat estimarea initiala. In legatura cu produsul, initial AM, emotii, Dar intr-un final aceste emotii s-au dovedit a fi nefondate. Inelul a fost prelucrat extraordinar, fiind dovada Clara a existentei perfectiunii.

Cererea in casatorie s-a petrecut intr-un restaurant, iar reactia a fost pe masura bijuteriei. Viitoarea MEA sotie a ramas impresionata, fara cuvinte (CEEA ce nu Era prea bine pentru ca eu asteptam raspunsul si EA Era vrajita de frumusetea inelului). Intr-un final a acceptat dupa cateva minute de liniste Care mi s-au parut minerai. Am gasit Diamante.ro pe Internet. Site-UL a fost foarte usor de folosit si m-a ajutat sa-mi CREEZ propriul Inel. Dupa ce mi-am creat inelul, mi-a fost TeamA de Alegerea pe care am facut-o la diamant, ASA ca am SUNAT, AM vorbit cu Anamaria, mi-a descris diamantul ales de mine si am fost enchantée sa aflu ca facusem o alegere mai mult decat Buna. Livrarea un decurs Perfect si inelul a fost mai Frumos decat mi-As fi inchipuit vrédata (si a fost creat de mine!!!) Va multumesc foarte mult! Salut, sunt eu, ADI! Am primit inelul astazi si trebuie sa filé ca nu puteam fi mai fericit.

Categories: Uncategorized